arrow_drop_up arrow_drop_down

Waarom koolhydraatarm eten niet de oplossing is voor jouw gezondheid!

Lees mijn gratis e-book en bekijk mijn video's:
Hoe koolhydraatarm eten jouw gezonde toekomst ondermijnt.

En wat de betere weg is om af te vallen en gezond en vitaal oud te worden!


In dit uitgebreide e-book ontdek je onder andere:

  • 12 belangrijke gevolgen die de koolhydraatarm 'goeroes' je niet vertellen.
  • Wat alle koolhydraatarme diĆ«ten gemeen hebben.
  • Wat ketose is en wat het met je lijf doet.
  • De lange termijn effecten op je gezondheid.
  • Wat je nog niet wist over dierlijke eiwitten en vetten.
  • Waarom de langstlevende volken op aarde zonder ziekte oud worden.
50%
Download je e-book
Je ontvangt het e-book en de video's via je e-mail.
Gratis Download

Tryntsje heeft naast veel ervaring ook enorm veel kennis over voeding en het lichaam. Ik luister altijd aandachtig als zij iets gaat vertellen.

Mireille

Er is enorm veel verwarring over voeding: wat gezond is en wat niet. En wat de invloed van je voedingspatroon is op je gezondheid.


Het is mijn passie om je duidelijkheid te geven en je de weg te wijzen. Ik was zelf ooit ook een verwarde zoeker en heb van alles geprobeerd om af te vallen en gezonder te worden.Tijdens mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut aan een toonaangevend kennisinstituut voor orthomoleculaire geneeskunde, werd ik aangemoedigd om koolhydraatarm te eten met veel vis, ei, kip en groenten. Hun versie van het koolhydraatarme dieet werd verheven tot beste voedingspatroon voor ons mensen.


Toch werd ik steeds kritischer op deze manier van eten. Dat kwam door mijn eigen onderzoek, door wat ik meemaakte met clienten in mijn praktijk en door wetenschappelijke onderzoeken die meer informatie gaven over wat goed voor ons is op de lange termijn.


En zo kwam ik tot hele andere conclusies die ik graag met je deel!

Download het e-book en bekijk de video's

Het e-book en bijbehorende video's krijg je in je mailbox. 

50%
Stuur mij het e-book
Je ontvangt het e-book en de video's in je mail.
Lees nu
Koekje erbij?