arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis e-books om je te inspireren op jouw weg naar meer gezondheid

NIEUW: Koolhydraatarm eten?

Van alle diĆ«ten die er zijn is koolhydraatarm eten momenteel het meest populair! 


Misschien ken je mensen die dankzij een koolhydraatarm dieet zijn afgevallen of heb je zelf ervaring met deze manier van eten. Maar hoe aantrekkelijk het ook lijkt, er zijn naast de eerste positieve effecten van het afvallen, ook gevolgen voor je gezondheid op de lange termijn die niet positief zijn en zelfs zeer negatieve gevolgen kunnen hebben.


Met dit e-book krijg je inzichten mee die je aan het denken zetten. Mijn uitgangspunt hiervoor is jouw gezondheid, niet alleen nu maar ook op de lange termijn.

Wil jij eetgewoontes doorbreken?

Vind je het moeilijk om dag in dag uit gezonde keuzes te maken? Na het lezen van dit e-book begrijp je hoe je brein werkt en waarom je geprogrammeerd bent op gemak en comfort. We vertellen je het geheim van het aanleren van gezonde gewoontes en geven waardevolle tips om je brein te herprogrammeren zodat ook jij gaat genieten van gezond eten. 

50%
Download je e-book
Ontvang dit e-book en onze mails met onze beste voedings- en gezondheidsadviezen.
Ja, ik ontvang ook graag de beste inzichten om mijn gezondheid te ondersteunen.
Direct ontvangen

Reset je ontbijt

Wil je je gezondheid verbeteren? Begin dan met je ontbijt. In dit e-book vind je recepten die we zelf graag maken en ook onze kinderen lekker vinden. Heerlijke, makkelijke en plantaardige recepten voor een energieke start van jou dag! Eet smakelijk!

50%
Download het e-book
Gezonde ontbijtrecepten voor elke dag en ontvang onze mails met de beste voedings- en gezondheidsadviezen.
Ja, ik ontvang ook graag de beste inzichten om mijn gezondheid te ondersteunen.
Direct ontvangen
Koekje erbij?