veganistisch avondeten
Makkelijke plantaardige recepten

Plantaardige recepten

voor elke dag!

Hét receptenboekje waar je echt wat aan hebt!

Beste nu

Plantaardige Recepten

Voor Elke Dag!

Plantaardige Recepten Voor Elke Dag is precies wat de titel zegt. Dit receptenboek is er één die je ook echt gaat gebruiken! Wij eten iedere dag recepten die in dit kookboek staan. De recepten zijn door onszelf geproefd, getest en goedgekeurd. Met dit boek op je keukentafel ontdek je hoe lekker en eenvoudig plantaardig eten is.

70+

Recepten voor ontbijt, lunch en diner

100%

Plantaardig en allergievrij

Gezond en lekker

Zonder boter kaas en eieren!

Fijne recepten zijn een prachtig hulpmiddel als je iets in je eetpatroon wilt veranderen! Nieuwe recepten helpen ons uit onze gebaande paden zodat we nieuwe paden kunnen ontdekken en bewandelen. 


Als gezin eten wij al jaren bijna volledig plantaardig. Het is voor ons een bekend pad geworden dat ons al veel goeds heeft gebracht! Meer gezondheid, energie, levenslust en meer liefde voor dieren en de aarde waarop we leven. Daar zijn we elke dag dankbaar voor. 


Dit boekje bevat recepten die wij als gezin zelf eten. En dat hoeft echt niet altijd ingewikkeld te zijn.

Zeker bij onze kinderen hebben we gemerkt dat eenvoud en pure smaken vaak het meest geliefd zijn. Er gaat niets boven het samen genieten van een gezonde maaltijd met kleurrijke, pure, leven-gevende producten.

Maak je keuze

Fysiek boek (alleen als je een cursus bij ons volgt)

Plantaardige recepten voor elke dag -full colour fysiek softcover boek van 74 pagina's met meer dan 65 recepten- gratis opgestuurd.


  • e-book

    Plantaardige recepten voor elke dag -e-book - digitaal geleverd

    9,-

    Koekje erbij?