arrow_drop_up arrow_drop_down

Without health, life is not life!

Terug in je kracht met persoonlijke begeleiding

Zoek je een blijvende oplossing voor je gezondheidsklacht?


  • Je hebt al langere tijd last van een (chronische) klacht en je wilt dit bij de bron oplossen. 

  • Je wilt professionele begeleiding van een ervaren orthomoleculair en holistisch therapeut. 

  • Je bent bereid om voeding- en leefstijl aanpassingen te maken en bent klaar om hiermee mooie resultaten te boeken.

Met mijn begeleiding geef ik jou helderheid over het pad naar natuurlijk herstel. Natuurlijk herstel is bij de meeste klachten mogelijk met de juiste inzet van natuurlijk middelen, voeding, en suppletie. We kijken naar je klachten, waar ze vandaan komen en samen maken we een plan van aanpak om in drie maanden flinke vooruitgang te boeken. 


We werken met wat voor jou op dit moment belangrijk is. Dit kan het aanpassen van je voedingspatroon zijn, het aanvullen van tekorten, het werken aan stressreductie of het omgaan met emoties. Vaak is het een combinatie van deze dingen die een begeleidingstraject extra krachtig maken. Naast mijn orthomoleculaire invalshoek gaan we samen aan de slag om eventuele blokkades (emotioneel/psychisch) op te heffen. Uiteindelijk heeft alles invloed op elkaar. Om je hierin te ondersteunen maak ik gebruik van verschillende methodes en technieken.


Dit traject is voor jou als je klaar bent om je situatie om te keren en een verandering tegemoet te gaan.


Je kan vrijblijvend contact met me opnemen via onderstaande button. Je komt dan op een pagina waarin je iets meer over jezelf kunt vertellen zodat ik een idee krijg van je situatie. Vervolgens plannen we een Skype afspraak in om te kijken wat jij nodig hebt.

Koekje erbij?