Koekje erbij?

Jouw lichaam, jouw gezondeid en de juiste voeding. Het is onze passie om je op dit pad van bewustwording en gezondheid te inspireren en motiveren zodat je zelf ook gaat ontdekken dat plantaardig eten je leven kan veranderen. Met onze kennis en ervaring over het lichaam, en over de invloed van emoties en overtuigingen, hebben we een totaalmethode om jouw op weg te helpen naar een gezonde en gelukkige toekomst!

David over Tryntsje

Wie Tryntsje kent, weet dat ze de gave heeft om je echt te horen en te zien. Die oprechte interesse in mensen maakt dat ze zo´n goede therapeut is, alhoewel ze dat van zichzelf nooit zo zal zeggen. In haar werk is ze kundig, nadenkend en zorgvuldig. Holistisch is een beetje een uitgehold woord, maar Tryntsje kijkt echt naar de hele mens: het fysieke, emotionele en mentale. Voordat ze met een vaak spot-on advies komt. Zij is niet voor niks voor veel mensen een vertrouwenspersoon, raadgever en inspiratie. 


Als persoon is ze soms onverwacht grappig en toont ze ook zo nu en dan haar rebelse kant, wat haar alleen maar leuker maakt dan ze al is. 

Naast haar werk en haar rol in ons gezin, is ze ook nog eens een begaafd zangeres, die helaas slechts af en toe uit de kast komt. Maar als ze zingt, dan weet ze altijd het hart van mensen te raken.

Tryntsje

Reset my Body

Orthomoleculair therapeut, PSYCH-K facilitator en NAET allergietherapeut. Werkt met kinesiologie, intentie, emoties, psyche en plantaardige voeding.

'Tryntsje over David'

'David is altijd een zoeker geweest, die zich niet snel neerlegt bij een voor de hand liggend antwoord. Hij is iemand die graag het onderste uit de kan wil halen en ten volste wil leven. Dat inspireert mij enorm. Als David zich ergens toe zet, dan gaat hij er voor de volle 100% voor. Die trouw toont hij niet alleen aan zichzelf maar ook aan mij en de kinderen en de vele mensen om hem heen.


Ook in zijn zoektocht naar gezondheid en vitaliteit was David in ons gezin de drijvende kracht die de eerste stappen zette naar een nieuwe en geheel plantaardige levensstijl. Door zijn voeding te veranderen en sportieve uitdagingen aan te gaan is David gelukkiger en vitaler geworden, zowel van binnen als van buiten. 


Tryntsje

David

Reset my Body

Journalist, communicator, inspirator, part-time ultraloper, zoeker, vinder, vader...

Wat anderen over ons zeggen

'David en Tryntsje geven heel veel'

David en Tryntsje geven heel veel met hun programma en begeleiding en leggen de lat hoog. Dat zie je terug in de kwaliteit. Ik kan hen aan iedereen aanbevelen. 

Harriet Kollen

  • Doen!

    De aangereikte hulp van David en Tryntsje is voor mij zeer waardevol. De methode die zij gebruiken om met stress om te gaan heb ik permanent aan mijn rugzak toegevoegd.

    Mireille  Zuidema

  • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

    Onze e-books zijn gratis te downloaden