arrow_drop_up arrow_drop_down
plantaardige voeding

Wil jij opnieuw beginnen met je gezondheid?

Jouw lichaam weer in balans?

Je gezondheidskwalen voorgoed verleden tijd?

Een fit en energiek leven?

Lees verder

Heb jij al veel verschillende dingen geprobeerd om je gezondheid te verbeteren, maar heb je nog niet het gewenste resultaat? Boek dan een online 1 op 1 consult met Tryntsje zodat je antwoorden en inzichten krijgt om echt verder te komen. 

Jouw lichaam kan volledig herstellen!


  • Wil jij je geen zorgen meer maken over je gezondheid en je toekomst?
  • Een leven waarin je lichaam weer doet wat het moet doen?
  • Uitgerust en energiek wakker worden zonder ongemakken?
  • Duidelijkheid over wat je wel en niet moet doen voor jouw gezondheid in jouw specifieke situatuatie?
  • Weten hoe je moet eten en waarom?

Veel (chronische) klachten zijn met de juiste aanpak, het aanpassen van je levensstijl en de juiste begeleiding op te lossen. Ook als jij de hoop al hebt opgegeven. Door onze totaalaanpak en een op maat gemaakt stappenplan voor jouw situatie gaan we samen met jou op weg om je gezondheid weer op de rit te krijgen. 


Je gaat ontdekken wat de diepere en achterliggende oorzaak van je klachten is en je ontdekt de sleutel naar herstel. Samen onderzoeken we je voeding, overtuigingen en emoties en zorgen we dat je weer op weg gaat naar gezondheid.


Met ons voedingsprogramma herstellen we belangrijke lichaamsfuncties en ga je weer veel beter in je vel zitten. De weg naar meer gezondheid en vitaliteit is een hele mooie reis die we je van harte gunnen!

Als jouw lichaam herstelt...

Als je je lichaam geeft wat het echt nodig heeft, dan gaat het zichzelf herstellen. Dit is een groot geheim waar de reguliere geneeskunde vaak aan voorbij gaat. Herstel vindt plaats van binnenuit, als je de juiste voorwaarden creƫert voor lichaam en geest.


Jij gaat ontdekken hoe jij je gezondheid terug kunt krijgen. Afhankelijk van je klachten en je geschiedenis krijg je van ons een specifiek advies, (voedings)programma en ondersteuning. Je lichaam krijgt weer ruimte zodat bepaalde organen en lichaamsfuncties beter gaan werken. We geven je lichaam (en je geest) rust en ruimte om zich te resetten en te herstellen. Al snel merk je de bijzondere invloed van deze totaalaanpak en zul je veranderingen voelen.

Wil je dat je lichaam weer in balans komt? 

Zij gingen je voor!

Bernard Knol

Als diabeet zag ik mijn nuchtere bloedsuikerwaarde in zes weken tijd met de helft dalen. Ook ben ik bijna vier kilo kwijt. Ik heb meer energie en slaap stukken beter.

Marijke Stokkelaar

Ik ben cleaner gaan eten, kreeg meer energie en voelde mij trots. Het programma van David en Tryntsje bevat alle elementen om succesvol te zijn met je voeding en gezondheid.

Mercedes van den Braber

De begeleiding is heel compleet. Echt een aanrader voor iedereen die gezonder wil worden of wil afvallen.

Verlang jij naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven?

Ga geloven dat optimale gezondheid ook voor jou mogelijk is

Koekje erbij?