arrow_drop_up arrow_drop_down

Spring Reset

Ga met een steengoed gevoel over je lichaam en voeding de zomer in!

(terwijl je gezond en lekker eet!)

Start 1 april

Een doorbraak naar een gezond en vitaal lichaam.

Je kunt de gezondheid en het lichaam krijgen waar jij naar verlangt! 


Door mijn zesweekse Spring Reset voedingsprogramma creëer je de ideale omstandigheden om je weer jong, energiek en gezond te voelen. Geef je gezondheid een boost en laat overtollige (winter)kilo’s achter je! Je gaat samen met een groep enthousiaste medereizigers 6 weken lang met een speciaal onbewerkt plantaardig voedingspatroon op weg naar een gezondere en slankere versie van jezelf! En je eet ondertussen nog lekker ook! Lekker gezond eten terwijl je lichaam (en je geest) zich vernieuwt.


Deze zes weken met begeleiding (plus een natraject van twee weken) geven je het plezier, het doorzettingsvermogen, de insiratie en de kennis voor een blijvende verandering. 

Wat houdt de Spring Reset in?

Met een kleine groep volg je mijn zesweekse Reset my Body gezondheidsprogramma!


Het programma is zo opgebouwd dat je lichaam de ideale ruimte krijgt om te herstellen en gezonder te worden!

 • Je bloedsuikerspiegel, darm-en leverfunctie, hartgezondheid en energieniveau knallen (meetbaar) vooruit! 
 • Je verliest overtollige kilo’s door de juiste voeding te eten (zonder hongergevoel!).
 • Je krijgt elke dag een uitgebreide inspirerende lesbrief en/of video die je helpt om je fysieke en je mentale gezondheid te verbeteren.
 • Als orthomoleculair therapeut sta ik acht weken voor je klaar met al je vragen, in zowel de facebook groep als live Q&A sessies!

Wat is het verschil met andere lente “detox” programma's?


Met de de Spring Reset kies je niet voor een snel detox programma. Deze snelle detoxes schrikken je lichaam op en daarna ga je meestal weer op de oude voet verder. Dat is geen duurzame verandering. De Spring Reset is dat wel. Je volgt de eerste drie weken een basic (maar lekker!) onbewerkt plantaardig voedingspatroon en na drie weken bouw je dit stapsgewijs uit naar een volwaardig eetpatroon gebasseerd op het voedingspatroon van de gezondste volkeren op aarde. En weet je wat zo mooi is, je mag van deze heerlijke en gezonde voeding in principe zoveel eten als je wilt omdat je alle ongezonde, bewerkte en vette voeding uit je dieet haalt. Dit geeft je naast het diepe herstel effect van de Reset juist ook een heerlijk vervullend gevoel van zorg voor jezelf en je lichaam zonder honger te lijden. De meeste deelnemers geven aan dat ze in de eerste week al gaan genieten van het nieuwe voedingspatroon! Iedere dag krijg je van mij inzichten, kennis en inspiratie die je helpt om een gezondere levensstijl te ontwikkelen en voort te zetten. Daarmee zijn deze zes weken een geweldige investering voor de lange termijn!


Heb je interesse om mee te doen, twijfel niet te lang en geef je snel op! (beperkte plaatsen beschikbaar)

Veelgestelde vragen

Wie is Tryntsje

Tryntsje is orthomoleculair therapeut, PSYCH-K facilitator, en NAET allergie-therapeut. Ze richt zich op de werkingsmechanismen van het lichaam en de helende rol van voeding voor gezondheid.


Met haar voedings en gezondheids programma's leert ze jou om weer in je kracht te komen en keuzes te maken die goed voor je zijn.

Je kunt je met korting aanmelden tot 29 maart

01-04-2019

Start op 1 april

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

€ 497,-

€ 297,-

Spring Reset vroegboekkorting! (tot 29 maart)

Inclusief receptenboek via de post!

 • Veelgestelde Vragen

  Hoeveel tijd heb ik dagelijks nodig voor het programma?

  Zoveel je zelf wilt, maar ga uit van ongeveer een uur. Iedere dag krijg je een video en/of lesbrief. Verder bepaal je zelf hoeveel tijd je besteedt aan je eten. Ga er van uit dat je in het begin meer tijd nodig hebt om te plannen en eten te maken. Na een week zul je merken dat het makkelijker wordt. Maar denk eens aan hoeveel tijd je per dag aan sociale media besteedt of andere dingen doet die je waarschijnlijk niets opleveren. Je volgt dit programma omdat je iets wilt bereiken. Je zal zien dat het de investering van je tijd, energie en geld meer dan waard is.

  Wat Reset ik eigenlijk in mijn lichaam?

  Je reset in zes weken tijd heel veel in je lijf! De drie belangrijkste functies waar je al snel verbetering in kunt merken zijn je darmen, je bloedsuikerspiegel en je hormoonhuishouding.
  Doordat je eenvoudig en onbewerkt gaat eten, geef je deze weken een stuk rust aan je verteringssysteem. Dierlijke eiwitten (uit zuivel en vlees) zijn het zwaarst te verteren voedsel voor het menselijk lichaam, en zijn vooral een belasting voor de darmen en lever. Door dit even helemaal uit je menu te schrappen en juist extra veel gezonde vezels uit groente/fruit te eten, verbeter je in korte tijd het milieu in je darmen.

  Daarnaast reset je je bloedsuikerspiegel! Een verstoorde bloedsuikerspiegel is de oorzaak van veel gezondheidsproblemen. Door de zware dierlijke producten (inclusief olie) te vermijden geef je jouw lichaam de ruimte om de insuline functie weer te optimaliseren. Zo kan je lichaam weer goed de gezonde koolhydraten opnemen en ga je je fitter en energieker voelen! Hoe dit precies werkt ontdek je in het programma. Een gezonde hormoonbalans is enorm belangrijk om je gelukkig en fijn te voelen. Hormonen komen in balans door een goede darmfunctie en een gezonde bloedsuikerspiegel. Zo zie je maar, alles hangt met elkaar samen in ons lichaam!

  Wat gaat het me opleveren?

  Met dit programma ontwikkel je (eindelijk) blijvend gezonde gewoontes dankzij een nieuwe manier van eten. Verder ervaren onze deelnemers:
  - Minder cravings en een gezondere relatie met eten.
  - Bij overgewicht: gewichtsverlies.
  - Je bloedsuikerspiegel, cholesterol en bloeddruk weer op gezond niveau.
  - Gezondere hormoonhuishouding.
  - Meer energie en zin om te gaan bewegen.
  - Verbetering van verterings- en darmproblemen.
  - Betere en diepere slaap.
  - Een gezondere huid.
  - Verbetering van chronische gezondheidsklachten.

  Wanneer begint het programma?

  Na betaling krijg je direct toegang tot het programmaboek, receptenboeken en video's zodat je je alvast kunt voorbereiden. Daarna beginnen drie voorbereidingsdagen. Na de eerste drie voorbereidingsdagen bepaal jij zelf wanneer je daadwerkelijk start met dag 1. Dat doe je door op een link in de laatste voorbereidingsmail te klikken. Vanaf dag 1 krijg je iedere dag lesbrieven toegestuurd die synchroon lopen met waar je in het programma bent. Ik begeleid je in de besloten Facebook groep en met terugkerende live webinars.

  Ik weet niet of ik er al klaar voor ben om mijn leven zo drastisch te veranderen.

  Dat snappen we en die reactie horen we vaak. Geef jezelf zes weken om helemaal voor je gezondheid te gaan en jezelf te ondersteunen. Bepaal daarna hoe je verder wilt leven. Uiteindelijk sta jij zelf aan het roer en bepaal jij hoe je wilt eten. Uit ervaring weten we dat je waarschijnlijk zo enthousiast zult zijn over je nieuwe manier van eten, over hoe je je voelt en over wat je ontdekt heb, dat je waarschijnlijk gewoon door gaat! :)

  Ik heb een gezin, kunnen zij ook mee eten?

  Bedenk dat je dit voor jezelf doet, maar ook je gezin of partner kan mee doen (als hij/zij dat wil). Kinderen houden van eenvoud, en dat is precies wat dit programma je brengt. Sommige recepten zullen ze ook heerlijk vinden.

  Kan ik wel naar feestjes, verjaardagen en uitzonderingen maken?

  We snappen de vraag, maar de uitdaging is om eens echt voor jezelf te kiezen. Feestjes zullen er altijd zijn. Laat je daar vooral niet door tegenhouden. Je wilt iets bereiken en je gaat er voor! Over hoe je omgaat met sociale situaties krijg je van ons nog uitgebreide tips en tricks.

  Kan ik blijven sporten als ik dat gewend ben?

  Ja dat kan. Als ultra marathonloper heeft David veel baat bij zijn plantaardige voedingspatroon. Laat je door hem inspireren en ontdek dat je sterker wordt en beter herstelt van je trainingen (ook krachttraining).

  Kan dit programma mijn gezondheidsklachten oplossen?

  Met ons programma creëer je omstandigheden die goed zijn voor genezing en herstel van je lichaam. De meeste mensen zien significante verbeteringen in hun gezondheidsklachten. Je kunt tijdens het programma ook specifieke vragen stellen aan Tryntsje over je gezondheidssituatie.

  Koekje erbij?