arrow_drop_up arrow_drop_down

VEERTIEN DAGEN VEGAN

Lekker En Gezond Plantaardig Eten.

NU 50% korting 
#savetherainforest

Lees verder

Waarom Veertien Dagen Vegan?

Herken je dit? Je wilt het liefst minder dierlijke producten eten en meer groente en fruit, maar je blijft het lastig vinden. Je weet niet zo goed wat je dan moet eten en je maakt je zorgen of je wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Daarnaast ben je bang dat je bepaalde voeding of smaken gaat missen. En toch voel je dat je anders wilt gaan eten. Vanwege dierenleed, je gezondheid en duurzaamheid. 


Hoe het voor mij begon

Ik heb deze vragen ook gehad! Als dochter van een koeienboer ben ik opgegroeid met veel melk en veel vlees. Ik vond het heerlijk maar worstelde ondertussen als kind met chronische oorontstekingen, buikpijn en moeheid. Het heeft jaren geduurd voordat ik me realiseerde dat de dierlijke producten niet goed waren voor mijn gezondheid. Toen ik op mijn 31ste gal-en leverklachten kreeg realiseerde ik me dat ik verder moest kijken dan mijn kaas, melk, eieren, roomboter en vlees. En ik merkte dat deze producten me steeds meer tegen stonden. 


De overstap naar plantaardige voeding is een van de beste keuzes uit mijn leven geweest! Het heeft me een gezonde darm-en leverfunctie gegeven, gebalanceerde hormonen, veel meer energie en helderheid en daarnaast het gevoel dat mijn levensstijl klopt!


Ik ben er niet alleen veel gezonder op geworden, ik hoef daarnaast geen bijdrage meer te leveren aan een industrie waar ik echt niet meer achter kon en wilde staan. En dat voelt echt als een win-win situatie!


Als jij ook op zoek bent naar een doorbraak, dan is Veertien Dagen Vegan misschien wel het begin van iets nieuws. 


Tryntsje Pieters - orthomoleculair voedingstherapeut


orthomoleculair therapeut


Wat houdt Veertien Dagen Vegan precies in?

Veertien Dagen Vegan is een tweeweeks voedings- en lifestyleprogramma (inclusief weekmenu's recepten en meer) waarin jij precies ontdekt wat vegan eten voor jou (en je gezin) kan betekenen en hoe je daarmee ook een bijdrage levert aan je gezondheid, de aarde en de dieren. 


Met de komst van vegan junkfood en bewerkte vegan producten is het niet (meer) vanzelfsprekend dat je met vegan eten ook echt gezonder wordt. En dat hoeft niet, want met een gezonde plantaardige lifestyle wordt je fitter en vitaler dan ooit! Het is bij uitstek de levensstjil waar je niet alleen gezond, maar ook gelukkig van wordt! 


In twee weken tijd ga je op een ontdekkingstocht waarin je allerlei nieuwe dingen gaat ontdekken over voeding en je lichaam. Je gaat zelf ervaren wat onbewerkt plantaardig eten met je doet. De puzzelstukjes vallen daardoor langzaam in elkaar. Ik neem je mee in voedingsleer, idee├źn voor lekkere en gezonde maaltijden, kennis over tekorten en supplementen tot praktische tips voor je voorraadkast en waar je op kunt letten als je boodschappen doet. 

Ontdek hoe lekker, eenvoudig en gezond vegan eten kan zijn!

Wil je weten waarom wij met het hele gezin vegan eten?

Samen met mijn man David en onze drie kinderen eten we al jarenlang veganistisch. We zijn er gezond en vooral ook gelukkig van worden! Onze liefde voor dieren is gegroeid en samen voelen we ons meer verbonden met de natuur en onze prachtige planeet. We voelen ons vitaal, zijn bijna nooit ziek en bovenal genieten we meer dan ooit (en zonder schuldgevoel) van onze kleurrijke maaltijden. 


Het mooie is dat we dankzij deze manier van eten ook de aarde en de dieren kunnen ondersteunen. Dat maakt het een echte win-win-win situatie!

Wat anderen zeggen

Tryntsje legt dingen op een hele heldere manier uit zodat ik echt verder kon komen met het maken van gezonde verantwoorde voedingskeuzes. Mijn chronische pijn werd stukken minder en ik ervaar meer helderheid en energie.

Brigitte

Na jaren worstelen met mijn gewicht kon ik met een gezond plantaardig voedingspatroon eindelijk naar mijn streefgewicht. Ook kon ik mijn drang naar zoet doorbreken. 

Joanne

Na een aantal weken plantaardig eten en Tryntsje haar ondersteuning gingen mijn darmen na jarenlange worsteling steeds beter werken. 

Iris

Optioneel bij Veertien Dagen Vegan is ons eigen gedrukte kookboek! Family proof!

70+ recepten

Voor ontbijt lunch en diner

100%

Plantaardig en lekker voor het hele gezin

Gezond en lekker

Zonder dierenleed

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

Na aanmelding krijg je direct toegang tot de receptenboeken, weekmenu's en boodschappenlijsten. Je krijgt instructie via de mail en kunt in principe gelijk beginnen, maar als je het fijn vind om een paar dagen te wachten na aanmelding kan dat natuurlijk ook..

€ 67
€ 33,-

Veertien Dagen Vegan 

MET RECEPTENBOEK via de post

Kickstart je gezonde plantaardige toekomst.


  • Je ontvant het kookboek 'Plantaardige recepten voor iedere dag twv 15,- euro met de post (inclusief verzendkosten).' 
  • En je krijgt het kookboek ook als e-book.
  • Weekmenu's voor alle seizoenen met boodschappenlijsten.
  • Dagelijkse inhoudelijke verdieping via de lesbrieven en video's.

Koekje erbij?