Koekje erbij?

Volg je hart!
juist met je voedingskeuzes

Volg je hart, juist met je voedingskeuzes!

Alles wat je moet weten over plantaardig eten!

Onbewerkt plantaardig eten heeft de toekomst. Voor je gezondheid en voor het voortbestaan van de aarde.

Dit is wat er met je gaat gebeuren!

 • Je krijgt een STRALENDE gezondheid door een geweldige manier van eten. 
 • Je twijfelt NOOIT MEER over wat goed voor je is. 
 • Je weet wat je lichaam nodig heeft en omarmt de levensstijl waar je echt gelukkig van wordt. 
 • Je komt van nature op een gezond gewicht.
 • Je GENIET iedere dag opnieuw van jouw bewuste keuzes en wees niet verbaasd als je hele omgeving mee gaat doen, let maar op!  
 • Je wordt een VOORBEELD en INSPIRATIE voor de mensen om je heen! 

Ontdek hoe je anders kunt eten

Is dit voor jou?
Je bent je al bewust van gezonde voeding. Je koopt het liefst biologisch en eet wellicht al minder of geen vlees of zuivel. Toch voel je dat er iets mist en wil je meer ontdekken over hoe jij je nog gezonder en fitter kunt voelen en hoe je een gewoonte kunt maken van een echt gezonde levensstijl. Je bent nieuwsgierig naar plantaarig (veganistisch) eten en voelt dat dit misschien wel de weg voor jou is, je hebt alleen nog geen idee hoe je het moet doen en hoe je er een levensstijl van kunt maken. Je hebt een verlangen om meer te ontdekken en bent klaar om een stap te zetten die je echt verder gaat brengen. 


Zoek niet verder! Met onze praktische verdiepingscursus van 30+ lessen (die je op je eigen tempo volgt) gaat er een nieuwe wereld voor je open en vallen de puzzelstukjes eindelijk in elkaar. Je gaat op een prachtige ontdekkingstocht . In heldere woorden (en video) krijg je antwoorden op al je vragen die te maken hebben met voeding en gezondheid. Je ontdekt hoe processen in je lichaam werken en welk voedingspatroon daar het beste bij hoort. Je leert hoe je jezelf (en de mensen om je heen) op een nieuwe manier kunt voeden zodat je de rest van je leven vitaal blijft.  De cursus is compleet met recepten, een kookboek (krijg je via de post) en een interactieve leeromgeving.


Met de kennis en inspiratie die je in onze community opdoet, krijg je alle handvaten voor jouw gezonde plantaardige lifestyle! 

plantaardige voeding

Tryntsje

"Inzichten voor het leven"

Het is geweldig als je ontdekt hoe je met de juiste voeding je lichaam kunt bijsturen als dat nodig is. Het is mijn passie om jou met deze waardevolle kennis te inspireren en te begeleiden naar een gezonde en energieke toekomst!

Jouw eigen leeromgeving

Met de cursus krijg je toegang tot je eigen inspirerende leeromgeving. Hier ontmoet je mede-deelnemers en kom je met elkaar in contact. Het is een plek waar je met je vragen terecht kunt en een plek om elkaar echt verder te helpen. Ook krijg je direct toegang tot onze gemakkelijke en lekkere recepten en kun je je eigen recepten met ons delen. Je kunt vragen stellen, doet nieuwe inzichten op, gaat nieuwe vriendschappen aan en wordt ondersteund door mensen die net als jij ook meer uit het leven willen halen. Kortom: een plek waar je gewoon jezelf kunt zijn en jouw eigen weg naar meer gezondheid samen met ons kan bewandelen.

Extra bonusmateriaal: 

Video's, Q&A, recepten en meer

Bovenop het volgen van de cursus vind je in de ledenomgeving veel extra bonusmateriaal zoals recepten en praktische handleidingen om je gezonde levensstijl in te gaan vullen. Ook zullen we wekelijks nieuwe video's uploaden speciaal voor leden. Je krijg een jaar lang toegang tot al het cursusmateriaal, de community en onze begeleiding zodat je zeker weet dat je de switch naar een gezonde toekomst succesvol zult maken!

vegan hardloper

David

"Eet om echt te leven"

Met een plantaardig voedingspatroon voel je je stukken beter. Als je eet om jezelf het beste te geven, gaat je lichaam je belonen met nieuwe energie en een sterke gezondheid. Kennis over de werking van je lichaam en de rol van voeding is een MUST voor iedereen die gelukkig en een actief leven wil leiden.

Wat anderen zeggen!

Ik ben cleaner gaan eten en voelde me trots. Het programma van David en Tryntsje bevat alle elementen om succesvol te zijn met je voeding en gezondheid. 

Marijke Stokkelaar

Wat een verrijking van mijn leven! Ik eet nu gevarieerder dan ik ooit deed, wat ik niet had verwacht. Ik ben afgevallen, kreeg zin om te sporten en ben anders gaan denken.

Hester Knottnerus

Inlcusief ons splinternieuwe kookboek gratis via de post!

Dit receptenboek is er eentje die je echt gaat gebruiken. Wij eten iedere dag recepten die in dit kookboek staan. De recepten zijn getest en geproefd en komen regelrecht uit onze eigen keuken. Met dit boek op je keukentafel kun je alleen maar succes hebben met je gezonde plantaardige levensstijl. 

Betaal in 4 keer

79,-

37,-

Je betaalt in vier keer (per kwartaal) en krijgt een jaar toegang. Daarna betaal je als je lid wilt blijven slechts 12 euro per maand. Je bent dan vrij om op te zeggen wanneer jij wilt.

 • Verdiepingscursus 
 • 1 jaar toegang tot de online ledenomgeving.
 • Online workshops, bijeenkomsten, challenges.
 • Recepten.
 • Vraag en antwoord.
 • Tijdelijk gratis: ons kookboek via de post!

Beste Keus


Betaal in 1 keer

299,-

137-

Je krijgt een jaar lang toegang. Daarna betaal je als je lid wilt blijven slechts 12 euro per maand. Je bent dan vrij om op te zeggen wanneer jij wilt.

 • Verdiepingscursus

 • 1 jaar toegang tot de online ledenomgeving.

 • Online workshops, bijeenkomsten en challenges..

 • Recepten.

 • Vraag en antwoord.

 • Tijdelijk gratis: ons kookboek via de post!

Niet goed geld terug!
Wij gaan voor 100% tevreden klanten. Onze cursus, het lesmateriaal, de ledenomgeving en onze webinars en boeken zijn met de grootste mogelijke zorg en onze persoonlijke passie voor jou gemaakt. We kunnen het natuurlijk niet voorstellen, maar mocht je om welke reden dan ook (die hoef je ons niet eens te vertellen) niet tevreden zijn, dan krijg je binnen 14 dagen na aanmelding je geld gewoon terug!