arrow_drop_up arrow_drop_down

In zes weken naar een nieuw begin!

Maak gebruik van dit tijdelijke aanbod

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Reset my Body voedingsprogramma

Deze zes weken zijn speciaal voor jou als je er naar verlangt om een stap te zetten naar een gezonder en vitaler lichaam. 

 

 • Je wilt afvallen en/of gezonder worden.
 • Je bent op zoek naar een gezonde levensstijl die je met plezier vol kunt houden.
 • Je wilt alles leren over hoe jij optimaal voor je lichaam kunt zorgen.
 • Je bent op zoek naar inspiratie en wilt je graag goed voelen over je voedingskeuzes.


Zes weken lang nemen we je mee op een bijzondere reis. Je gaat daarin enorme vooruitgang merken in jouw gezondheid en in hoe je je voelt. 

Waarom deelnemen?

Met ons speciale zesweekse Reset voedingsprogramma creëren we de ideale omstandigheden voor je lichaam om allerlei processen beter te laten werken. Dit ga je ook al heel snel voelen!

Tijdens de eerste drie weken van het programma ga je terug naar de basis en eet je een variatie aan verschillende soorten groenten, fruit en gezonde koolhydraatbronnen. De laatste drie weken ga je opbouwen naar een volwaardig en afwisselend plantaardig voedingspatroon. Je krijgt hier heerlijke, passende recepten bij en mag zoveel eten als je nodig hebt.

Een Reset?
Reset My Body heeft haar naam niet voor niks gekregen. De opzet van dit programma is om je lichaam een “reset” te geven. Een periode waarin je lichaam de meest optimale ruimte krijgt om zijn functies weer beter uit te kunnen voeren. Door zwaarder te verteren voedsel tijdelijk uit je menu te halen creëer je extra ruimte en ondersteuning voor je lichaam om te herstellen en onderhoud te plegen. Er zijn heel veel detox programma’s (sapvasten e.d.) op de markt, maar bij Reset my Body hebben we bewust gekozen om met groente, fruit én gezonde koolhydraatbronnen te werken omdat dit je veel beter verzadigd. Daarnaast voorkomt het ook dat je lichaam te snel afvalt en ontgift. 

Het programma

Het programma is compleet voorzien met dagelijkse inspiratie via video's en lesbrieven zodat je blijvend het gezonde pad kunt bewandelen en inzicht krijgt in hoe je lichaam werkt. Ook krijg je toegang tot e-books met recepten speciaal voor de eerste drie weken en krijg je ons nieuwe receptenboek voor de laatste drie weken (en daarna).

Door het volgen van het programma ontdek je precies hoe jij je lichaam het beste kunt ondersteunen zodat je een gezonde en vitale toekomst tegemoet kunt gaan! En daarmee heb je goud in handen! 

Doel van Reset My Body

1. Fitter en gezonder worden (zonodig gewicht verliezen), nu en in de toekomst.

2. Het aanleren van een gezonde, plantaardige levensstijl die je met plezier, tevredenheid en een heel goed gevoel kunt continueren!Veelgestelde vragen

Bonus 1: kookboek

Je krijgt ons kookboek via de post toegestuurd en als e-book. In het programma kun je vanaf week drie uit dit boekje eten. De eerste drie weken krijg je speciale e-books en aangepaste recepten. 

Bonus 2: toegang tot onze community

Na het volgen van het programma krijg je ook toegang tot onze community. 

De community is een plek waar je ervaringen uit kunt wisselen met andere deelnemers. Ook vind je hier extra recepten, wekelijks nieuwe video's en meer mooie content om je gezonde lifestyle vorm te geven na het programma.

Gezond afvallen

€ 599,-

€ 297,-

Reset my Body
Zesweeks begeleidingsprogramma

Inclusief ons receptenboek en toegang tot de community 

 • 00
  dagen
  00
  uren
  00
  minuten
  00
  seconden

  Veelgestelde Vragen

  Hoeveel tijd heb ik dagelijks nodig voor het programma?

  Zoveel je zelf wilt, maar ga uit van ongeveer een uur. Iedere dag krijg je een video en/of lesbrief. Verder bepaal je zelf hoeveel tijd je besteedt aan je eten. Ga er van uit dat je in het begin meer tijd nodig hebt om te plannen en eten te maken. Na een week zul je merken dat het makkelijker wordt. Maar denk eens aan hoeveel tijd je per dag aan sociale media besteedt of andere dingen doet die je waarschijnlijk niets opleveren. Je volgt dit programma omdat je iets wilt bereiken. Je zal zien dat het de investering van je tijd, energie en geld meer dan waard is.

  Wat Reset ik eigenlijk in mijn lichaam?

  Je reset in zes weken tijd heel veel in je lijf! De drie belangrijkste functies waar je al snel verbetering in kunt merken zijn je darmen, je bloedsuikerspiegel en je hormoonhuishouding.
  Doordat je eenvoudig en onbewerkt gaat eten, geef je deze weken een stuk rust aan je verteringssysteem. Dierlijke eiwitten (uit zuivel en vlees) zijn het zwaarst te verteren voedsel voor het menselijk lichaam, en zijn vooral een belasting voor de darmen en lever. Door dit even helemaal uit je menu te schrappen en juist extra veel gezonde vezels uit groente/fruit te eten, verbeter je in korte tijd het milieu in je darmen.

  Daarnaast reset je je bloedsuikerspiegel! Een verstoorde bloedsuikerspiegel is de oorzaak van veel gezondheidsproblemen. Door de zware dierlijke producten (inclusief olie) te vermijden geef je jouw lichaam de ruimte om de insuline functie weer te optimaliseren. Zo kan je lichaam weer goed de gezonde koolhydraten opnemen en ga je je fitter en energieker voelen! Hoe dit precies werkt ontdek je in het programma. Een gezonde hormoonbalans is enorm belangrijk om je gelukkig en fijn te voelen. Hormonen komen in balans door een goede darmfunctie en een gezonde bloedsuikerspiegel. Zo zie je maar, alles hangt met elkaar samen in ons lichaam!

  Wat gaat het me opleveren?

  Met dit programma ontwikkel je (eindelijk) blijvend gezonde gewoontes dankzij een nieuwe manier van eten. Verder ervaren onze deelnemers:
  - Minder cravings en een gezondere relatie met eten.
  - Bij overgewicht: gewichtsverlies.
  - Je bloedsuikerspiegel, cholesterol en bloeddruk weer op gezond niveau.
  - Gezondere hormoonhuishouding.
  - Meer energie en zin om te gaan bewegen.
  - Verbetering van verterings- en darmproblemen.
  - Betere en diepere slaap.
  - Een gezondere huid.
  - Verbetering van chronische gezondheidsklachten.

  Wanneer begint het programma?

  Na betaling krijg je direct toegang tot het programmaboek, receptenboeken en video's zodat je je alvast kunt voorbereiden. Daarna beginnen drie voorbereidingsdagen. Na de eerste drie voorbereidingsdagen bepaal jij zelf wanneer je daadwerkelijk start met dag 1. Dat doe je door op een link in de laatste voorbereidingsmail te klikken. Vanaf dag 1 krijg je iedere dag lesbrieven toegestuurd die synchroon lopen met waar je in het programma bent. Ik begeleid je in de besloten Facebook groep en met terugkerende live webinars.

  Ik weet niet of ik er al klaar voor ben om mijn leven zo drastisch te veranderen.

  Dat snappen we en die reactie horen we vaak. Geef jezelf zes weken om helemaal voor je gezondheid te gaan en jezelf te ondersteunen. Bepaal daarna hoe je verder wilt leven. Uiteindelijk sta jij zelf aan het roer en bepaal jij hoe je wilt eten. Uit ervaring weten we dat je waarschijnlijk zo enthousiast zult zijn over je nieuwe manier van eten, over hoe je je voelt en over wat je ontdekt heb, dat je waarschijnlijk gewoon door gaat! :)

  Ik heb een gezin, kunnen zij ook mee eten?

  Bedenk dat je dit voor jezelf doet, maar ook je gezin of partner kan mee doen (als hij/zij dat wil). Kinderen houden van eenvoud, en dat is precies wat dit programma je brengt. Sommige recepten zullen ze ook heerlijk vinden.

  Kan ik wel naar feestjes, verjaardagen en uitzonderingen maken?

  We snappen de vraag, maar de uitdaging is om eens echt voor jezelf te kiezen. Feestjes zullen er altijd zijn. Laat je daar vooral niet door tegenhouden. Je wilt iets bereiken en je gaat er voor! Over hoe je omgaat met sociale situaties krijg je van ons nog uitgebreide tips en tricks.

  Kan ik blijven sporten als ik dat gewend ben?

  Ja dat kan. Als ultra marathonloper heeft David veel baat bij zijn plantaardige voedingspatroon. Laat je door hem inspireren en ontdek dat je sterker wordt en beter herstelt van je trainingen (ook krachttraining).

  Kan dit programma mijn gezondheidsklachten oplossen?

  Met ons programma creëer je omstandigheden die goed zijn voor genezing en herstel van je lichaam. De meeste mensen zien significante verbeteringen in hun gezondheidsklachten. Je kunt tijdens het programma ook specifieke vragen stellen aan Tryntsje over je gezondheidssituatie.

  Koekje erbij?