arrow_drop_up arrow_drop_down

Reset my Body Programma

In zes weken naar een nieuw begin!

Je realiseert je hoe belangrijk je gezondheid is...

Heb jij al vaak geprobeerd om gezonder te leven en af te vallen om vervolgens weer af te haken en terug te vallen in oude patronen? Ik herken dit als geen ander! Pas toen ik de voeding vond die echt kloppend was voor mijn lichaam werd mijn lichaam (en mijn geest) rustig en kon ik mijn nieuwe gezonde levensstijl gemakkelijk volhouden! En dit merk ik ook bij mijn cliënten. 
Mijn programma is erop gericht om jou van alle kanten te ondersteunen in het aanleren en genieten van de voeding die je lichaam herstelt en opbouwt. De focus ligt niet alleen op de voeding, je ontdekt ook hoe je op een gezonde manier met je emoties en met stress om kunt gaan. Zo ga je in zes weken tijd naar een gezonder en vitaler lichaam en bouw je een levensstijl op waarmee je een gezondere toekomst in gaat!


Zes weken lang neem ik je mee op een bijzondere reis. Je gaat daarin enorme vooruitgang merken in jouw gezondheid en in hoe je je voelt. 


Waarom deelnemen?

Met mijn zesweekse Reset gezondheidsprogramma creëer je de ideale omstandigheden voor je lichaam om allerlei processen beter te laten werken. Dit ga je ook al heel snel voelen!


Tijdens de eerste drie weken van het programma ga je terug naar de basis en eet je een variatie aan verschillende kleurrijke, gezonde, ontzurende gerechten. Het fijne is dat je mag eten wat je nodig hebt! Je hoeft dus absoluut geen honger te lijden en zult merken dat je toch gaat afvallen als je een teveel aan kilo's met je meedraagt. De laatste drie weken ga je stap voor stap opbouwen naar een volwaardig en afwisselend plantaardig voedingspatroon. Je krijgt hier heerlijke, passende recepten bij.

Een Reset?
Reset My Body heeft haar naam niet voor niks gekregen. De opzet van dit programma is om je lichaam een “reset” of een goede "APK" te geven. Een periode waarin je lichaam de meest optimale ruimte krijgt om zijn functies weer beter uit te kunnen voeren. Door zwaarder te verteren voedsel tijdelijk uit je menu te halen creëer je extra ruimte en ondersteuning voor je lichaam om te herstellen en onderhoud te plegen. Na de eerste drie weken bouw je stap voor stap je voedingspatroon verder op en kun je precies voelen wat bepaalde voeding met jouw lichaam doet.  

 

Het programma

Het programma is compleet voorzien met dagelijkse inspiratie via video's en lesbrieven zodat je blijvend het gezonde pad kunt bewandelen en inzicht krijgt in hoe je lichaam werkt. Je zult op een boeiende manier ontdekken hoe je lichaam functioneert en hoe je met voeding een positieve invloed uit kunt oefenen op al je lichaamsfuncties! Ook krijg je toegang tot e-books met gezonde recepten speciaal voor de eerste drie weken en krijg je ons nieuwe receptenboek thuis toegestuurd voor de laatste drie weken en daarna.

Door het volgen van het programma ontdek je precies hoe jij je lichaam het beste kunt ondersteunen zodat je een gezonde en vitale toekomst tegemoet kunt gaan! En daarmee heb je goud in handen! 


Alles om jou te ondersteunen

Live webinars

Ik ondersteun je door regelmatig live webinars te geven waarin je vragen kunt stellen en waarin ik extra uitleg geef. 

Besloten facebook groep

In de besloten facebook groep heb je contact met mij en andere deelnemers om elkaar te ondersteunen.

Starten wanneer jij wilt

Flexibiliteit om jou te ondersteunen. Je kunt in principe starten wanneer jij wilt en je loopt toch mee met andere deelnemers. 

NIEUW: met optie tot sapvasten als onderdeel van het programma

Wat doet het voor je gezondheid?

Het programma is zo opgebouwd dat je lichaam de ideale ruimte krijgt om te herstellen en gezonder te worden!


  • Je bloedsuikerspiegel, darm-en leverfunctie, hartgezondheid en energieniveau knallen (meetbaar) vooruit! 
  • Je verliest overtollige kilo’s door de juiste voeding te eten (zonder hongergevoel!).
  • Je krijgt elke dag een uitgebreide inspirerende lesbrief en/of video die je helpt om je fysieke en je mentale gezondheid te verbeteren.
  • Als orthomoleculair therapeut sta ik acht weken voor je klaar met al je vragen, in zowel de facebook groep als live Q&A sessies!

BONUS! Mijn eigen kookboek voor tijdens en na het programma

Je krijgt mijn kookboek via de post toegestuurd en ook als e-book. In het programma kun je vanaf week vier uit dit boekje eten. De eerste drie weken krijg je speciale e-books met aangepaste recepten. 

Bonus 2

Drie extra Vegan weekmenu's met shoppinglist voor inspiratie na het programma.


Veelgestelde Vragen

Hoeveel tijd heb ik dagelijks nodig voor het programma?

Zoveel je zelf wilt, maar ga uit van ongeveer een uur. Iedere dag krijg je een video en/of lesbrief. Verder bepaal je zelf hoeveel tijd je besteedt aan je eten. Ga er van uit dat je in het begin meer tijd nodig hebt om te plannen en eten te maken. Na een week zul je merken dat het makkelijker wordt. Maar denk eens aan hoeveel tijd je per dag aan sociale media besteedt of andere dingen doet die je waarschijnlijk niets opleveren. Je volgt dit programma omdat je iets wilt bereiken. Je zal zien dat het de investering van je tijd, energie en geld meer dan waard is.

Wat Reset ik eigenlijk in mijn lichaam?

Je reset in zes weken tijd heel veel in je lijf! De drie belangrijkste functies waar je al snel verbetering in kunt merken zijn je darmen, je bloedsuikerspiegel en je hormoonhuishouding.
Doordat je eenvoudig en onbewerkt gaat eten, geef je deze weken een stuk rust aan je verteringssysteem. Dierlijke eiwitten (uit zuivel en vlees) zijn het zwaarst te verteren voedsel voor het menselijk lichaam, en zijn vooral een belasting voor de darmen en lever. Door dit even helemaal uit je menu te schrappen en juist extra veel gezonde vezels uit groente/fruit te eten, verbeter je in korte tijd het milieu in je darmen.

Daarnaast reset je je bloedsuikerspiegel! Een verstoorde bloedsuikerspiegel is de oorzaak van veel gezondheidsproblemen. Door de zware dierlijke producten (inclusief olie) te vermijden geef je jouw lichaam de ruimte om de insuline functie weer te optimaliseren. Zo kan je lichaam weer goed de gezonde koolhydraten opnemen en ga je je fitter en energieker voelen! Hoe dit precies werkt ontdek je in het programma. Een gezonde hormoonbalans is enorm belangrijk om je gelukkig en fijn te voelen. Hormonen komen in balans door een goede darmfunctie en een gezonde bloedsuikerspiegel. Zo zie je maar, alles hangt met elkaar samen in ons lichaam!

Wat gaat het me opleveren?

Met dit programma ontwikkel je (eindelijk) blijvend gezonde gewoontes dankzij een nieuwe manier van eten. Verder ervaren onze deelnemers:
- Minder cravings en een gezondere relatie met eten.
- Bij overgewicht: gewichtsverlies.
- Je bloedsuikerspiegel, cholesterol en bloeddruk weer op gezond niveau.
- Gezondere hormoonhuishouding.
- Meer energie en zin om te gaan bewegen.
- Verbetering van verterings- en darmproblemen.
- Betere en diepere slaap.
- Een gezondere huid.
- Verbetering van chronische gezondheidsklachten.

Wanneer begint het programma?

Na betaling krijg je direct toegang tot het programmaboek, receptenboeken en video's zodat je je alvast kunt voorbereiden. Daarna beginnen drie voorbereidingsdagen. Na de eerste drie voorbereidingsdagen bepaal jij zelf wanneer je daadwerkelijk start met dag 1. Dat doe je door op een link in de laatste voorbereidingsmail te klikken. Vanaf dag 1 krijg je iedere dag lesbrieven toegestuurd die synchroon lopen met waar je in het programma bent. Ik begeleid je in de besloten Facebook groep en met terugkerende live webinars.

Ik weet niet of ik er al klaar voor ben om mijn leven zo drastisch te veranderen.

Dat snappen we en die reactie horen we vaak. Geef jezelf zes weken om helemaal voor je gezondheid te gaan en jezelf te ondersteunen. Bepaal daarna hoe je verder wilt leven. Uiteindelijk sta jij zelf aan het roer en bepaal jij hoe je wilt eten. Uit ervaring weten we dat je waarschijnlijk zo enthousiast zult zijn over je nieuwe manier van eten, over hoe je je voelt en over wat je ontdekt heb, dat je waarschijnlijk gewoon door gaat! :)

Ik heb een gezin, kunnen zij ook mee eten?

Bedenk dat je dit voor jezelf doet, maar ook je gezin of partner kan mee doen (als hij/zij dat wil). Kinderen houden van eenvoud, en dat is precies wat dit programma je brengt. Sommige recepten zullen ze ook heerlijk vinden.

Kan ik wel naar feestjes, verjaardagen en uitzonderingen maken?

We snappen de vraag, maar de uitdaging is om eens echt voor jezelf te kiezen. Feestjes zullen er altijd zijn. Laat je daar vooral niet door tegenhouden. Je wilt iets bereiken en je gaat er voor! Over hoe je omgaat met sociale situaties krijg je van ons nog uitgebreide tips en tricks.

Kan ik blijven sporten als ik dat gewend ben?

Ja dat kan. Als ultra marathonloper heeft David veel baat bij zijn plantaardige voedingspatroon. Laat je door hem inspireren en ontdek dat je sterker wordt en beter herstelt van je trainingen (ook krachttraining).

Kan dit programma mijn gezondheidsklachten oplossen?

Met ons programma creƫer je omstandigheden die goed zijn voor genezing en herstel van je lichaam. De meeste mensen zien significante verbeteringen in hun gezondheidsklachten. Je kunt tijdens het programma ook specifieke vragen stellen aan Tryntsje over je gezondheidssituatie.

Gezond afvallen

 397

€ 147,-

Reset my Body
Zesweeks Gezondheidsprogramma

Inclusief receptenboek via de  post

  • Koekje erbij?